Какаово масло

 

 


КУПИ ОНЛАЙН


Какаовото масло е биологичен продукт и се добива чрез метод на студено пресоване.
Известно е като theobroma oil

Японски учени твърдят, че втриването на какаово масло може да намали стреса, повиши имунитета и предотврати появата на рак, заради голямото съдържание на CMP- полифенол. Полифенола е субстанция, която забавя/подтиска производството на имуноглобулин IgE, известен като влошаващ симптомите на дерматит и астма.

Състав: 100% натурално какаово масло
Енергийност в 100g: 875kcal
Приложение: Отлично хидратира и омекотява кожата, естествено слънцезащитно средство за постигане на здравословен и равномерен шоколадов тен

Естествените антиоксиданти в него го предпазват от гранясване.

При вътрешнаупотреба намалява окисляването на добрия холестерол (LDL)

Произход:  Индонезия

ОЩЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА КАКАОВОТО МАСЛО ОТ ТУК...


КУПЕТЕ ОНЛАЙН ОТ НАШИЯ ИНТЕРНЕТ МАГАЗИН И ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ОТСТЪПКА :)


ТЪРСЕТЕ И В АПТЕКИТЕ!

 

 

КУПИ ОНЛАЙН

 

Употреба:

Какаовото масло се използва като слънцезащитно средство, за равномерен шоколадов тен и подхранване на кожата. Ефективно средство против стрии при бременни, екземи, кожни алергии, дерматии. То намира широко приложение в кулинарията и сладкаството за направата на шоколадови лакомства. Добре изветен е факта, че белия шоколад не може да бъде направен без какаово масло.

Какаовото масло е известно като theobromaoil. Това е светложълта ядлива и натурална мазнина от какаово зърно. Какаовото масло се добива чрез метода на студено пресоване, който запазва 100% естествените хранителни вещества.

Състав:

Какаовото масло съдържа антиоксиданти, голямо количество CMP- полифенол.

Действие:

То е известно също като отлично овлажняващо средство и се използва от векове за омекотяване и еластичност на кожата. Разтопява се при 35 С температура близка до телесната температура на човека. Когато се нанася локално създава бариера между чувствителната кожа и външните фактори и  помага за задържане на влагата.

Естествените антиоксиданти в него го предпазват от гранясване. Японски учени доказаха, че втриването на какаово масло в кожата може да намали стреса, повиши имунитета и предотврати от появата на рак, заради голямото съдържание на CMP- полифенол. Това  е субстанция, която забавя/подтиска произвдството на имуноглобулин IgEизвестен като влошаващ симптомите на дерматит и астма. Проучвания в Япония показват, че полифенола спира растежа на ракови клетки и тумори чрез понижаване на активните кислородни нива в тялото и заключват, че полифенола намалява окисляването на добрия холестерол (LDL) и продукцията на възпалени клетки.

 

КУПИ ОНЛАЙН